Descriere

Bine ați venit la cursul nostru „Bazele Word și Microsoft Excel” dedicat copiilor cu dizabilități!

Iată câteva dintre beneficiile cheie pe care le oferim în cadrul acestui program specializat:

• Accesibilitate adaptată: Cursul nostru este conceput pentru a fi accesibil și adaptat nevoilor individuale ale copiilor cu dizabilități, oferindu-le oportunitatea de a învăța într-un mediu confortabil și încurajator.
  • Dezvoltare a abilităților de utilizare a calculatorului: Prin intermediul acestui curs, copiii vor dobândi abilități esențiale pentru utilizarea computerului, inclusiv navigarea în sistemele de operare și în aplicațiile Microsoft Word și Excel.
  • Creșterea încrederii și independenței: Pe măsură ce copiii își însușesc abilitățile de utilizare a calculatorului, vor câștiga încredere în capacitățile lor și vor deveni mai independenți în gestionarea sarcinilor de zi cu zi.
  • Învățare practică: Cursul nostru se bazează pe o abordare practică, oferind copiilor oportunități ample de a aplica cunoștințele învățate în activități practice și exerciții relevante.
  • Îmbunătățirea comunicării și organizării: Prin utilizarea aplicațiilor Word și Excel, copiii vor dezvolta abilități de comunicare și organizare, învățând să creeze documente structurate și să organizeze și să analizeze date într-un mod eficient.

Acest curs beneficiază de suport individualizat!

Fiecare copil beneficiază de suport 1 la 1 din partea voluntarilor noștri calificați, care îi îndrumă și îi sprijină pe parcursul întregului proces de învățare.

Detaliile Cursului
  • Price Gratuit
  • Vârsta11-17 ani
  • Ora11:00 sau 13:30
  • Capacitate20 de copii
  • Durată1 oră
Marius Braila
Founder & Mentor
Marius Brăila
Inscriere Curs Copii

Pe ce ne vom concentra

• Inițiere în programul Microsoft Word
    • Inițiere în Microsoft Excel
    • Abilități de utilizare a calculatorului
    • Navigarea în sistemul de operare
    • Abordare practică
    • Dezvoltarea abilităților de comunicare
    • Dezvoltarea abilităților de organizare
    • Crearea documentelor Word și Excel

Activități incluse

• Operare pe calculator
    • Lucru în aplicațiile Microsoft Word și Excel
    • Creare de documente
    • Navigare în sistemul de operare
    • Învățare practică
    • Accesibilitate adaptată
    • Suport individualizat
    • Exerciții practice și relevante

Ce spun părinții

"Asociatia Supereroilor" este despre fapte bune si oameni frumosi, despre descoperirea abilitatilor care te pot transforma intr-un "supererou", despre incredere si speranta ca imposibilul poate deveni posibil. Unul dintre oamenii frumosi care completeaza si defineste echipa este Marius Braila, care si-a descoperit "superputerea", o cultiva si o transforma din iubire intr-un dar de suflet, atat pentru copii care au nevoie sa-si dezvolte constant abilitatile, cat si pentru parintii lor, care au prilejul sa creada in potentialul propriului copil. Felicitari oameni minunati si ne bucuram din tot sufletul ca v-am cunoscut!
    Oana
    Părinte de Supererou

Abonează-te la newsletter-ul nostru și...

…vei fi la curent cu poveștile de succes, vei afla despre evenimentele și proiectele viitoare și vei descoperi modalități prin care poți contribui la schimbarea pozitivă în viețile copiilor.

Ai întrebări? Hai să discutăm la telefon
    One Cotroceni Park
    Strada Progresului 1-3, Etaj 4, Sector 5, București, Cod Poștal 050691

Descoperă activitățile noastre

Ne întâlnim în fiecare sâmbătă cu copiii în intervalul:
    11:00 – 15:00

Asociația Supereroilor CIF: 47888339
    © 2024 – Asociația Supereroilor. Toate drepturile rezervate. Powered by Superhero Consulting.