1. Introducere

1.1. Asociația Supereroilor este dedicată protejării confidențialității informațiilor personale ale utilizatorilor săi. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile dumneavoastră personale atunci când utilizați site-ul nostru web.

2. Informații Colectate

2.1. Colectăm informații personale furnizate voluntar de către dumneavoastră, cum ar fi numele, adresa de e-mail și alte date de contact atunci când completați formularele de donații sau contact.

2.2. De asemenea, colectăm informații non-personale care nu permit identificarea directă a utilizatorului, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date de analiză a utilizării site-ului.

3. Utilizarea Informațiilor

3.1. Utilizăm informațiile colectate pentru a:

• Procesa și gestiona donațiile dumneavoastră și pentru a vă oferi recunoștință pentru contribuțiile dumneavoastră.
  • Comunica cu dumneavoastră în legătură cu activitățile și proiectele noastre, inclusiv pentru a vă trimite actualizări și newslettere periodice.
  • Îmbunătăți și personaliza experiența dumneavoastră pe site-ul nostru.
  • Analiza tendințele și comportamentul utilizatorilor pentru a ne ajuta să îmbunătățim serviciile noastre.

4. Protecția Informațiilor

4.1. Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale și să luăm măsuri adecvate de securitate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea sau divulgarea acestora.

5. Partajarea Informațiilor

5.1. Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile dumneavoastră personale către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile legale sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altora.

6. Drepturile Utilizatorilor

6.1. Aveți dreptul de a solicita accesul, corectarea sau ștergerea informațiilor dumneavoastră personale pe care le deținem. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări suplimentare cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail marius[at]supereroi.org.

7. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, iar orice modificări vor fi publicate pe această pagină. Va fi responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru orice modificări.

Abonează-te la newsletter-ul nostru și...

…vei fi la curent cu poveștile de succes, vei afla despre evenimentele și proiectele viitoare și vei descoperi modalități prin care poți contribui la schimbarea pozitivă în viețile copiilor.

Ai întrebări? Hai să discutăm la telefon
One Cotroceni Park
Strada Progresului 1-3, Etaj 4, Sector 5, București, Cod Poștal 050691

Descoperă activitățile noastre

Ne întâlnim în fiecare sâmbătă cu copiii în intervalul:
11:00 – 15:00

Asociația Supereroilor CIF: 47888339
© 2024 – Asociația Supereroilor. Toate drepturile rezervate. Powered by Superhero Consulting.